Borstvoedingsdoek

Borstvoedingsdoek maakt het geven van borstvoeding echt aangenamer

Mag ik u voorstellen aan de borstvoedingsdoek? Ik kan u uit eigen ervaring verzekeren dat het geven van borstvoeding nooit eerder zo ontspannen en aangenaam was. Van een opgelaten gevoel is geen sprake meer en u heeft als moeder tijdens het voeden weer alle aandacht voor uw zoon of dochter. Met een borstvoedingsdoek geeft u uw baby ook buitenshuis eenvoudig borstvoeding, zonder dat u voortdurend in de weer bent met sjaals en jassen teneinde de borst maar zo goed mogelijk te bedekken.

Borstvoedingsdoek maakt het geven van borstvoeding een stuk aangenamer

Hoewel het geven van borstvoeding maatschappelijk geaccepteerd is, geeft het vrijwel elke moeder toch een rustig en opgelaten gevoel. U doet er als moeder vaak alles aan om maar zo weinig mogelijk van uzelf bloot te geven, iets wat u vaak met allerlei kledingstukken doet. Ideaal is dat niet en u neemt vaak om die reden niet voldoende tijd voor het geven van voeding. In mijn optie moest daar iets aan gedaan worden. Ik ben aan de slag gegaan en heb de borstvoedingsdoek ontworpen. Met deze borstvoeding kleding voelt geen moeder zich nog opgelaten tijdens het geven van borstvoeding. U heeft weer alle aandacht voor uw zoon en dochter en ziet er niet meer tegenop om uw kind buiten de deur te voeden. Integendeel zelfs. En dat dus met speciale dank aan de borstvoeding doek.

Borstvoeding is het beste wat u uw kind kunt geven

Zelf ben ik de trotse moeder van drie kinderen. De eerste twee heb ik geen borstvoeding gegeven. Wellicht wel om genoemde redenen voelde ik daar niet zoveel voor. En toen kwam de derde, een zoon. Hij beleefde een valse start en belandde direct na de geboorte gedurende een periode van twee weken op de intensive care. Hoe vervelend dat ook was, tijdens die periode sprak ik wel regelmatig met allerlei artsen over uiteenlopend onderwerpen. Stuk voor stuk overtuigden ze me dat het geven van borstvoeding toch echt het beste is en dat dit een zeer goede uitwerking heeft op het immuunsysteem. Ik nam me, mede door de hele situatie, voor mijn zoon borstvoeding te geven zodra hij van de IC verlost was. En dat is gelukt, want uiteindelijk heb ik hem tot met zijn vierde levensjaar deze voeding gegeven.

Borstvoeding doek

Comfortabeler voeden voor elke moeder

Met het ontwerpen van de borstvoedingsdoek wil ik het voor alle moeders comfortabeler maken om ook borstvoeding te geven. Ik heb zelf ervaren hoe ongemakkelijk het geven van deze voeding en zeker buitenshuis kan voelen. Met deze speciale doek is er niets ongemakkelijks meer aan het voeden van uw zoon of dochter.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Instagram