Algemene voorwaarden

Informatie rondom garantie & retour 

Retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U  heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige  orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de  webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product  met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en  verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.  

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mblove.family. Wij  zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour  terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Uitzonderingen retourneren 

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf  duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:  

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet  retourneerbaar. 
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument; c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; 
  3. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; 
  4. die snel kunnen bederven of verouderen; 
  5. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer  geen invloed heeft; 
  6. voor losse kranten en tijdschriften; 
  7. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft  verbroken. 

Garantie 

 Als bij ontvangst van een product blijkt dat deze gebreken vertonen, zal MBlove de wettelijke  voorschriften naleven. Van elke schade kunt u ons op de hoogte brengen door de goederen  samen met het herroepingsformulier te retourneren. Het aankoopbedrag wordt teruggestorte op  uw bankrekening of u kunt een tegoedbon aanvragen.

Identiteit ondernemer 

Bedrijfsnaam: MBlove 

Eigenaar: F. Hamidullahkhan  Postbus: Postbus 53033  3008HA, ROTTERDAM Website: www.mblove.nl  

e-mail: info@mblove.family  Facebook: MBlove voedingsdoeken Instagram: MBlove4moms 

Kvk nummer: 71856587 

Btw nummer: NL001624774B51

Modelformulier voor herroeping