Borstvoeding kleding

Borstvoeding kleding

In de praktijk, zo weet ik nadrukkelijk uit eigen ervaring, blijken veel moeders het nog best ongemakkelijk te vinden om zeker buitenshuis borstvoeding aan hun kind te geven. Uit alle macht proberen ze de borst en vaak ook de mond te bedekken, iets waarvoor vooral vaak kledingstukken als jassen en sjaals gebruikt worden. Nu echter, heb ik om die reden borstvoeding kleding ontworpen. Mijn doel is dat moeders op een prettige wijze en ook nog eens in modieuze borstvoeding kleding hun kind kunnen voeden.

Een heel persoonlijk verhaal

Aan de borstvoeding kleding die ik ook voor u ontworpen heb, kleeft een persoonlijk verhaal. In eerste instantie was ik geen moeder die de kinderen borstvoeding gaf, tot de derde zich aandiende. Die had een moeilijke start en na een snelle knuffel na de geboorte moest ik hem twee maanden missen en verhuisde hij gedurende die periode naar de intensive care. Ik zal u de details besparen, maar dat het een moeilijke periode was, moge duidelijk zijn.

Informatie van artsen zette me aan het denken

Achteraf gezien was het een voordeel dat ik wel de gelegenheid kreeg om met verschillende artsen van gedachten te wisselen. Ook over de perfecte voeding voor kinderen. In alle gevallen drukten de artsen me op het hart om toch vooral borstvoeding te geven, iets wat ook een positieve invloed heeft op het immuunsysteem. Ik besloot toen al dat ik die uitdaging nu wel aan zou gaan. Best moeilijk moet u weten, de eerste twee kinderen heb ik geen borstvoeding gegeven.

Borstvoeding kleding

Ik raad u borstvoeding kleding van harte aan

Al snel merkte ik dat het geven van borstvoeding en zeker buiten de deur nogal ongemakkelijk is en ook zo voelt. Precies daarom heb ik me gericht op het ontwerpen van borstvoeding kleding. Met die modieuze kleding is er niets ongemakkelijks meer aan en geeft u gemakkelijk en waar u maar wilt borstvoeding. Ik kan u ondertussen niet alleen de borstvoeding jurk van harte aanbevelen, maar ook de borstvoeding zelf. Ik heb mijn zoon uiteindelijk vier jaar lang en na een zeer aarzelende start dergelijke voeding gegeven namelijk. Ik hoop van harte dat zoveel mogelijk vrouwen profiteren van de borstvoeding kleding die het voeden van uw kind écht gemakkelijker en comfortabeler maken. De kleding is behalve zeer functioneel en praktisch ook nog eens trendy. Je slaat er allesbehalve een modderfiguur in en – belangrijker- u voedt uw zoon of dochter zonder stress.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Instagram