Borstvoeding jurk

Borstvoeding jurk

Met heel erg veel trots en enigszins emotioneel raad ik u de borstvoeding jurk die ik voor alle moeders in de hele wereld ontworpen heb aan. Door het dragen van deze borstvoeding jurk, wordt het voeden van uw zoon of dochter een stuk gemakkelijker en voelt u zich veel minder opgelaten. Want dat was en is bij veel moeders toch wel aan de orde van de dag.

Borstvoeding jurk maakt bedekken van de borst met een sjaal of jas overbodig

U heeft het vast wel eens gezien. Moeders die hun kind borstvoeding geven, maar vooral de aandacht hebben bij het bedekken van de borst. Dat doen ze met een jas of met een sjaal. Het is volstrekt legitiem dat moeders zich zeker als ze hun kinderen buitenshuis borstvoeding geven ongemakkelijk en soms zelfs opgelaten voelen. En dat terwijl een voedingsmoment, waar dan ook, een leuk moment met z’n tweeën moet zijn. Met de borstvoeding jurk is het gedaan met het ongemakkelijke gevoel en is daadwerkelijk weer sprake van een intiem moment tussen moeder en kind.

Combinatie van functionaliteit en uitstraling

De borstvoeding jurk is een perfecte combinatie van functionaliteit en uitstraling. De borstvoeding kleding is modieus en weet de borst van de moeder prima te bedekken. Daardoor kunt u als moeder alle aandacht richten op uw kind tijdens het voeden. En dat is natuurlijk veel prettiger en een veel beter gevel. Ik kan u de borstvoeding jurk van harte aanbevelen en heb zelf al ervaren hoeveel prettiger het geven van borstvoeding buiten de deur geworden is.

Borstvoeding jurk

De toegevoegde waarde van het geven van borstvoeding

Zelf ben ik moeder van drie kinderen. De eerste twee heb ik geen borstvoeding gegeven. De derde echter, werd snel na de geboorte ziek en verbleef om die reden twee weken op de intensive care. Kein voordeel van die vervelende situatie was dat ik meer contact met verschillende artsen kreeg. We bespraken alles en ook voeding kwam aan de orde. Gevraagd naar wat nu het best voor een kind is, overtuigde elke afzonderlijke arts me van de toegevoegde waarde van borstvoeding en de voordelen die dat biedt voor het immuunsysteem. Ook vanwege de situatie ging ik de uitdaging aan. Ik zou en moest mijn zoon borstvoeding geven, en dat is gelukt. Uiteindelijk heb ik hem tot en met zijn vierde jaar op die manier gevoed.

Met de borstvoeding jurk is het geven van borstvoeding nooit meer een probleem en voelt u zich veel minder opgelaten. Om die reden gun ik elke moeder ter wereld deze praktische jurk en raad ik de jurk elke moeder van harte aan.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Instagram